duminică , 25 octombrie 2020, 10:12
Home / Local / Actualitate / Autocar pentru medicii de la Spitalul Județean de Urgență

Autocar pentru medicii de la Spitalul Județean de Urgență


Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui va achiziționa un autocar cu 28 de locuri, pentru medicii navetiști.
Este știut faptul că actuala conducerea a celei mai mari unități spitalicești din județ a rezolvat problema specialiștilor, aducând medici din Iași.
Însă, numărul lor a crescut, iar capacitatea microbuzului de transport a medicilor este mică, fiind nevoie de două curse pentru a-i aduce pe aceștia la Vaslui.
”Atragerea de resurse umane noi și cu o pregătire profesională de nivel superior reprezintă o prioritate pentru conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui, astfel încât, din luna ianuarie a anului viitor, transportul medicilor care fac naveta de la Iași la unitatea noastră sanitară se va realiza cu un nou și modern autocar de 28 de locuri. Acest nou autocar va înlocui microbuzul de 17 locuri pe care îl deținem acum”, a spus Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.
Suma de 399.479,43 lei necesară achiziționării noului mijloc de transport a fost alocată din bugetul Consiliului Județean Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Acţiuni de prevenire în şcolile din judeţ

Prevenirea conduitelor deviante în rândul tinerilor  cât şi prevenirea victimizării acestora, formarea unei generaţii  care să respingă …

Orașul Negrești intră de mâine în scenariul roșu! Rata infectaților a ajuns la peste 3 la mia de locuitori!

Orașul Negrești este de sâmbătă, 24 octombrie, în scenariul roşu, după ce rata de infectare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *