luni , 19 octombrie 2020, 23:05
Home / Local / Actualitate / Patru bărbaţi, reţinuţi de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe

Patru bărbaţi, reţinuţi de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe


Polițiștii vasluieni au reținut în cursul zilei de astăzi patru bărbați din municipiul Vaslui, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 și 41 de ani, domiciliaţi în municipiul Vaslui, bănuiţi de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii au stabilit faptul că, în dimineața zilei de 15 decembrie a.c., cei patru bărbaţi au provocat scandal într-o stație de alimentare carburanți din municipiul Vaslui și au lovit doi bărbați din localitatea Văleni, județul Vaslui, în vârstă de 25, respectiv 37 de ani. Aceștia din urmă au fost transportați la spital, unde au primit îngrijiri medicale.
Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean intenționa să ajungă în Germania, utilizând un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Un moldovean a încercat să treacă granița cu permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *