sâmbătă , 31 octombrie 2020, 03:50
Home / Local / Învăţămant / Profesori de muzică din Vaslui, în schimb de experiență la Anenii Noi

Profesori de muzică din Vaslui, în schimb de experiență la Anenii Noi


10 profesori de muzică din județul Vaslui au participat la un seminar de educație muzicală, ce a avut loc în raionul Anenii Noi, R.Moldova.
Dezbaterea a avut ca temă ”Dezvoltarea inteligențelor multiple în procesul de educație muzicală”, iar delegația vasluiană a avut parte de participări la orele de muzică, un spectacol artistic și un schimb de idei.
Prezența în Moldova a celor 10 dascăli vasluieni face parte din Protocolul de Cooperare Instituțională, încheiat între Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui și Direcția Educație Anenii Noi, Republica Moldova.
”Activitatea desfășurată la Roșcani s-a bucurat de un real succes, profesorii propunători au reușit să realizeze o sinteză între activitățile didactice și cele extrașcolare, prin utilizarea metodelor și mijloacelor moderne de predare-învățare- evaluare. Profesorii care au participat la seminar au evidențiat înalta pregătire profesională a fiecărui coleg implicat în actul de educație a copiilor din Roșcani. Emoționant a fost momentul ,,Unirii” prin hora încinsă la sfârșitul activităților extrașcolare care a ridicat asistenta în picioare și a adus lacrimi în ochii profesorilor și elevilor prezenți în sala de festivități”, a spus Alexandru Mîță, purtătorul de cuvânt al ISJ Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Evenimentele Drone&Girls și Roboții Ruginiști au obținut finanțare Meet and Code 2020!

Evenimentele de tehnologie “Meet and Code” 2020, organizate de prof. Carmen Chirițescu, de la Asociația …

Vaslui: Patru cutremure în doar câteva ore!

Patru cutremure de suprafaţă au avut loc azi noapte, în zona Moldovei – judeţul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *