joi , 22 octombrie 2020, 09:01
Home / Local / Actualitate / Moldovean cu identitate falsă la controlul vamal

Moldovean cu identitate falsă la controlul vamal


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit ascunsă asupra unui cetățean din R. Moldova o carte de identitate falsă care urma să fie folosită în Germania.
În Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz, cetățeanul din R. Moldova Alexandr N., în vârstă de 39 de ani.
”La controlul de frontieră, în momentul solicitării documentelor de identitate colegii noștri au descoperit asupra bărbatului, ascunsă și nedeclarată, o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe care era imprimată fotografia acestuia. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză este fals”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate, descoperită la controlul de frontieră, prin intermediul unui vecin și că urma să folosească documentul în Germania, pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *