miercuri , 28 octombrie 2020, 10:20
Home / Sport / Turneu caritabil la Vaslui: ”Fotbal din inimă”

Turneu caritabil la Vaslui: ”Fotbal din inimă”


Sala Sporturilor din Vaslui va găzdui duminică, 9 decembrie, turneul caritabil ”Fotbal din inimă”, inițiat de Peluza Nord Vaslui și Asociația Suporterilor FC Vaslui.
La competiție participă patru echipe, care reprezintă trecutul, prezentul, viitorul și atașamentul față de culorile ”galben-verzi”, de FC VASLUI, echipe care își dau mâna pentru o cauză nobilă și alături de comunitate vor să demonstreze că pot fi realizate lucruri frumoase.
Trecutul este reprezentat de ”FC VASLUI – Old Boys”, echipă compusă din foști jucători ai echipei noastre iubite din perioada începuturilor.
Prezentul este reprezentat de ”FC VASLUI”, echipă formată din jucătorii actualei echipe din Liga a 4-a Vaslui.
Viitorul este reprezentat de ”LPS Vaslui 2003”, echipă formată din juniorii Liceului cu Program Sportiv Vaslui, juniori care sperăm să crească frumos și să facă pasul cât mai curând spre echipa mare și să debuteze în tricoul ”galben-verde”.
Atașamentul este reprezentat de ”Peluza Nord Vaslui”, echipă formată din cei care au fost, sunt și vor fi mereu alături de singurele culori și echipă pe care o iubesc, alături de ”galben-verzi”, de FC VASLUI!
”În preajma sărbătorilor de iarnă, noi, Peluza Nord Vaslui și Asociația Sportivă a Suporterilor Fotbal Club Vaslui, ne îndreptăm atenția către copiii și familiile greu încercate de soartă. Vrem să aducem puțin din magia spiritului de Crăciun în viața a 17 copii din satul Zgura, comuna Oltenești, precum și viața unei familii cu 5 copii din satul Banca, marcați de moartea tatălui și boala mamei – cancer. Vă așteptăm în număr cât mai mare să vă alăturați acestui turneu caritabil, programat pe 9 decembrie, orele 16 – 21, în Sala Sporturilor, pentru că doar împreună putem reuși să facem o comunitate mai bună, mai frumoasă! Pentru că avem nevoie și de ajutorul dumneavoastră, la turneu o să fie disponibile urne în care puteți face donații în bani, dar și un loc special amenajat în care puteți dona hăinuțe și jucării!”, au declarat organizatorii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *