luni , 19 octombrie 2020, 23:19
Home / Local / Actualitate / Document fals depistat la controlul de frontieră

Document fals depistat la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu dublă cetățenie R. Moldova și portugheză, care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autovehiculul pe care îl conducea.
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei un bărbat, Sergiu T., cu dublă cetățenie R. Moldova și portugheză, în vârstă de 40 de ani, la volanul unui microbuz marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor care atestau efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autovehiculul în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.
”În legătură cu cele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că documentele prezentate la controlul de frontieră ar fi fost false. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, a precizat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean intenționa să ajungă în Germania, utilizând un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Un moldovean a încercat să treacă granița cu permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *