duminică , 25 octombrie 2020, 10:46
Home / Local / Actualitate / Cod galben de ceață în județul Vaslui

Cod galben de ceață în județul Vaslui


Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de ceață pentru județul Vaslui.
Potrivit avertizării meteorologice, între orele 08.00- 11.00, inclusiv pe drumurile naționale, se va semnala ceață, care va determina o vizibilitate redusă sub 200 m, izolat sub 50 m.
Polițiștii atrag atenția participanților la trafic să fie precauți. Pentru evitarea accidentelor rutiere, Serviciul Politiei Rutiere vă recomandă să nu staționați /opriți pe partea carosabilă. Dacă totuși sunteți nevoiți să faceți acest lucru, nu uitați să aprindeți luminile de avarie și nu plecați la drum până nu sunteți siguri că sistemele de dezaburire ale autoturismului sunt în stare de funcționare.
„Nu vă hazardați în depășirea altor autovehicule pentru că vizibilitatea este redusă din cauza ceții. Nu circulați cu viteză peste limita legală, iar în condiții de ceață și vizibilitate redusă rulați cât mai preventiv, având astfel posibilitatea să frânați în timp util pentru evitarea oricărui obstacol apărut pe carosabil”, recomandă polițiștii rutieriști.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Acţiuni de prevenire în şcolile din judeţ

Prevenirea conduitelor deviante în rândul tinerilor  cât şi prevenirea victimizării acestora, formarea unei generaţii  care să respingă …

Orașul Negrești intră de mâine în scenariul roșu! Rata infectaților a ajuns la peste 3 la mia de locuitori!

Orașul Negrești este de sâmbătă, 24 octombrie, în scenariul roşu, după ce rata de infectare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *