luni , 19 octombrie 2020, 23:41
Home / Local / Actualitate / Autoturism radiat din circulaţie, descoperit la Albiţa

Autoturism radiat din circulaţie, descoperit la Albiţa


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism radiat din circulaţie.
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control al frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, I. B., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca Toyota RAV 4, înmatriculat în Belgia.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de autoritățile din Belgia din data de 25.10.2018.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu este proprietarul autoturismului și că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, în continuare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean intenționa să ajungă în Germania, utilizând un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Un moldovean a încercat să treacă granița cu permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *