sâmbătă , 24 octombrie 2020, 02:31
Home / Sport / Vasluieni prezenți la un stagiu de pregătire în Bulgaria

Vasluieni prezenți la un stagiu de pregătire în Bulgaria


În perioada 9-11 noiembrie 2018, CS ”Liga de Est” Vaslui a participat cu 6 antrenori și sportivi, la un Curs Internațional de Taekwon-do ITF pentru instructori și sportivi, ce a avut loc la Sofia, Bulgaria.
Clubul vaslui a fost reprezentat de Alin Zaharia, Cristian Popa, Marcel Miron, Mircea Hondru, Ștefan Frățian și Mihai Hondru.
Au participat sportivi din 10 țări (Moldova, România, Ucraina, Italia, Liban, Austria, Pakistan, Australia, SUA, Bulgaria) la antrenamentele de tull, tehnică de luptă, luptă tradițională, tehnici de autoapărare cu Comisia Tehnică a Federației Internaționale de Taekwon-do ITF, formată din Grand Master Hector Marano 9 dan, Grand Master Ung Kim Lang 9 dan, Master Paul McPhail 8 dan.
”Participarea la această activitate sportivă face parte dintr-un proiect de finanțare de către Primăria Municipiului Vaslui pentru anul 2018, pentru creșterea nivelului tehnico-tactic al sportivilor din Lotul Național și selecția altor sportivi în vederea participării la Cupa României pentru copii, juniori și seniori de Taekwon-do ITF, ce se va desfășura în 23-25 noiembrie 2018, la Deva, și la Stagiul Internațional pentru Arbitri din Germania. Mulțumim pentru ajutorul acordat de Primăria Municipiului Vaslui”, a spus Mihai Hondru, președintele CS ”Liga de Est” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *