marți , 20 octombrie 2020, 18:49
Home / Local / Actualitate / Plachetă de excelență pentru Viacons Rutier Huși

Plachetă de excelență pentru Viacons Rutier Huși


Una dintre firmele evidențiate la Topul Județean al Firmelor a fost Viacons Rutier Huși. Societatea condusă de Ioan Ciomaga a fost recompensată cu Placehtă de excelență pentru întreaga activitate, la ceas aniversar pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui, care a împlinit 25 de ani de la înființare în An Centenar.
De asemenea, firma hușeană s-a evidențiat în domeniul construcțiilor, devenind cea mai bună companie la întreprinderi mici și mijlocii, organizatorii oferindu-i trofeul pentru locul 1.
Directorul Viacons Rutier Huși, Ioan Ciomaga, susține că distincțiile reprezintă câțiva ani buni de muncă, iar meritele sunt ale întregii echipe pe care o coordonează.
De altfel, multă lume a ținut să felicite conducerea societății pentru performanțele atinse. Inclusiv PS Ignatie, Episcopul Hușilor, i-a urat directorului Ioan Ciomaga mult succes în activitate.
“Am un sentiment de bucurie, acum, văzând că rezultatele noastre și munca noastră este apreciată de comunitatea oamenilor de afaceri. Cred că firma noastră, prin tot ceea ce a realizat în județul Vaslui, a contribuit la dezvoltarea economică a județului. Ne bucurăm să fim aici, ne-am întâlnit cu oamenii de afaceri, am schimbat idei, ne-am felicitat pentru rezultatele obținute. Cum menționa și PS Ignatie, noi suntem cei care înmulțim talanții, așa cum scrie în Scriptură”, a spus Ioan Ciomaga.
Managerul Viacons Rutier Huși a mai precizat că fiecare premiu obținut de firma hușeană motivează.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Apărare CBRN Huși, la ceas aniversar: 7 decenii de istorie și excelență militară!

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la activitățile dedicate aniversării a …

Accident în apropiere de Crasna! Implicat un microbuz cu 21 persoane!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *