joi , 22 octombrie 2020, 02:00
Home / Local / Actualitate / Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui s-a aflat în sărbătoare, organizând o nouă ediţie a “Zilelor licelui”.

Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui s-a aflat în sărbătoare, organizând o nouă ediţie a “Zilelor licelui”.


Conducerea liceului a ținut să puncteze momentul printr-o întâlnire de suflet, în care s-a vorbit despre personalitatea patronului spiritual, considerat o mare personalitate a culturii și a vieții politice naționale.
“LMK înseamnă istorie, dând 11 academicieni, foarte mulți actori, cercetători și specialiști de renume mondial. Aduc în atenţie sutele de rezultate ale elevilor la olimpiadele şi concursurile naţionale, dar şi internaţionale. De altfel, suntem singurul liceu cu premii la olimpiadele internaționale. Fără efortul conjugat al elevilor, profesorilor și părinților, cu siguranţă nu s-ar fi ajuns la rezultatele obţinute de instituţia noastră. Ne exprimăm mândria cu astfel de rezultate care ne încurajează şi ne dau speranţe că Vasluiul va da în continuare personalităţi remarcabile”, a declarat profesorul Tiberiu Dogariu.
Evenimentul s-a încheiat cu un moment artistic oferit de elevii LMK și Fantasia.
Corala vasluiană a oferit o serie de momente inedite, apreciate de cei prezenți în amfiteatrul liceului, fetele fiind răsplătite cu aplauze.
O parte din membrele Fantasiei provin de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu”, iar directorul Cătălin Ignat a ținut foarte mult ca formația corală, coordonată de profesorul Vasile Negură, să aibă un moment aparte în cadrul Zilelor LMK.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *