marți , 27 octombrie 2020, 02:00
Home / Local / Actualitate / Ambasadorul Cubei la București s-a întâlnit cu autoritățile județene

Ambasadorul Cubei la București s-a întâlnit cu autoritățile județene


Președintele CJ, Dumitru Buzatu, vicepreședintele CJ, Vasile Mariciuc, subprefectul Mircea Gologan și președintele CCIA, Ionel Constantin, s-au întâlnit cu ambasadorul Republicii Cuba la București, Excelența Sa Roberto Cesar Hamilton Magana.Înaltul oaspete a primit o serie de informații legate de starea socio-economică a județului Vaslui şi principalele linii strategice ale dezvoltării pentru perioada următorilor ani.
La rândul său, Excelența Sa Roberto Cesar Hamilton Magana, a mulțumit pentru invitația primită, fiind la prima sa vizită în județul Vaslui: ”Sper ca această primă întâlnire să nu fie ultima, iar la următoarea să punem la punct mai multe idei de colaborare și de derulare a unor parteneriate. După cum se știe, țara noastră are legătură directă cu județul Vaslui, prin Camera Bilaterală România-Cuba, și sunt încântat că mă aflu aici. Suntem mari consumatori de carne de pui, iar în județul dumneavoastră există firme puternice în acest domeniu și putem avea posibilitatea de a încheia parteneriate. Știm că distanța dintre România și Cuba e mare, însă noi importăm și exportăm la distanțe mult mai mari. Putem avea discuții și pentru alte sectoare economice și nu numai”.
La final, Ambasadorul Cubei la București a semnat în cartea de onoare și a făcut o invitație președintelui CJ, Dumitru Buzatu, de a vizita țara natală, nu înainte de a preciza că ușile Ambasadei sunt deschise pentru colaborări socio-economice și culturale.
Excelența Sa Roberto Cesar Hamilton Magana va participa la Topul Județean al Firmelor, prilej de discuții cu mai mulți oameni de afaceri vasluieni.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la nivel de județ!

Județul Vaslui se confruntă cu o criză de sânge, Centrul Județean de Transfuzii Sanguine (CJTS) …

Atenție bârlădeni! Tot orașul rămâne, din nou, fără apă potabilă!

Primăria municipiului Bârlad anunță, prin intermediul paginii oficiale de facebook, că întreg orașul va rămâne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *