miercuri , 23 septembrie 2020, 08:02
Home / Local / Actualitate / Zeci de misiuni ale pompierilor în ultimele trei zile

Zeci de misiuni ale pompierilor în ultimele trei zile


Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Podul Înalt” al judeţului Vaslui au intervenit la 38 misiuni în ultimele trei zile.
În 28 de cazuri au intervenit echipajele de prim ajutor calificat pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. A mai fost o intervenție a echipei pirotehnice, în localitatea Pâhnești, comuna Arsura, județul Vaslui, pentru asanarea unei grenade defensive din cel de-al Doilea Război Mondial, descoperită de o persoană în curtea proprie, în timp ce executa lucrări agricole în grădină. Grenada defensivă a fost transportată de echipajul pirotehnic la depozitul de păstrare, urmând ca, ulterior aceasta să fie distrusă.
De asemenea, un echipaj a intervenit în localitatea Moara Domnească, comuna Văleni, județul Vaslui. La sosirea pompierilor militari, o persoană de sex masculin, de aproximativ 63 ani se afla căzută în fântâna din curte, cu o adâncime de 6 metri și diametrul de 20 centimetri. După scoaterea persoanei din fântână, din nefericire, medicul echipajului de Terapie Intensivă Mobilă i-a declarat decesul.
În aceeași perioadă, pompierii au mai avut 8 intervenții pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Intervenție chirurgicală în premieră pe Moldova la spitalul din Vaslui!

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui caută soluții de revenire la normalitate, pentru asigurarea tratamentelor …

Crucea Roșie Vaslui a împărțit rechizite școlare copiilor din Crețești și Oltenești

Recent Filiala Județeană Vaslui de Cruce Roșie a încheiat campania de donare a rechizitelor școlare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *