sâmbătă , 19 septembrie 2020, 20:04
Home / Local / Actualitate / Hoți de lemne prinși de jandarmi la Tătărăni

Hoți de lemne prinși de jandarmi la Tătărăni


Jandarmii vasluieni au acționat în sprijinul pădurarului de la Leoști, comuna Tătărăni, pentru prinderea a doi hoți de lemne din pădurea Berbeceni.
Aflându-se în serviciul de patrulare, pădurarul a surprins două persoane de sex masculin tăind lemne în mod ilegal.
În urma somațiilor acestuia, cele două persoane nu s-au supus, devenind agresive și încercând să îl lovească cu o toporișcă, moment în care lucrătorul silvic a făcut uz de arma din dotare în plan vertical.
”Jandarmii, care au intervenit în scurt timp la fața loculu, au imobilizat cele două persoane, și au constatat că se numesc D.R.M. în vârstă de 27 de ani și A.S, de 42 de ani, ambii domiciliați în satul Crețești, comuna Crețești. Celor în cauză li se vor întocmi acte procedurale de către organele judiciare”, a spus Sorin Niță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.
Având în vedere amploarea pe care a luat-o la nivel naţional fenomenul defrişărilor şi tăierilor ilegale de arbori, jandarmii vasluieni în cooperare cu celelalte instituţii vor acţiona pentru contracararea acestei categorii de fapte care au impact deosebit de grav asupra ecosistemului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *