luni , 21 septembrie 2020, 12:09
Home / Local / Actualitate / Fiscul vasluian nu este interesat de nunți

Fiscul vasluian nu este interesat de nunți


Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Vaslui nu a început încă acțiunea de înștiințare a cuplurilor proaspăt căsătorite, pentru a declara ce cheltuieli au efectuat în relațiile cu prestatorii diferitelor servicii conexe evenimentului.
De asemenea, fiscul vasluian nu a efectuat nici un control la nunțile organizate în acest an pe raza județului.
”La nivelul AJFP Vaslui, în acest an nu au fost efectuate controale fiscale la nunțile care s-au desfășurat pe raza județului Vaslui. Verificările se realizează cu respectarea titlului VI- Control fiscal din legea 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscală, cu modificările si completările ulterioare. Impozitul pe veniturile din activitățile menționate se calculează în conformitate cu prevederile titlului IV impozit pe venit, legea 227/2015, privind Codul Fiscal, cu modificările ulterioare. La nivelul AJFP Vaslui nu au fost trimise declarații și nu au fost solicitate informații de la persoanele proaspăt căsătorite, în care acestea să precizeze prețul oferit către restaurant, fotograf, formații”, a declarat Nelu Sava, directorul AJFP Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *