vineri , 25 septembrie 2020, 03:09
Home / Local / Actualitate / Zeci de șahiști s-au întrecut la Cupa Centenar

Zeci de șahiști s-au întrecut la Cupa Centenar


Peste 100 de copii din comunele Stănilești, Pădureni, Drânceni, Arsura, Vetrișoaia, Duda Epureni, municipiile Huși și Bârlad, alături de alți copii din raionul Hâncești, R.Moldova, au participat la Cupa Centenar la șah.
Competiția s-a adresat în special copiilor din satele vasluiene și a fost găzduită de Căminul Cultural Vetrișoaia.
Turneul, inițiat de Marius Ursan, s-a dovedit a fi unul puternic, pe parcursul a 9 runde participanții etalând reale calități în acest sport.
”Pentru buna organizare am fost sprijiniți de primarul comunei Vetrișoaia, Corneliu Stângă, de directorul Căminului Cultural, Ion Lupu, cărora le mulțumim pe această cale. Au curs lacrimi de bucurie, de supărare, dar, în final, toți au plecat veseli cu promisiunea de a reveni anul următor în acest frumos loc cu oameni deosebiți. Mulțumim oamenilor cu suflet frumos, care ne sprijină și aduc speranță și fericire în inimile și pe chipurile acestor frumoși copii”, a spus Marius Ursan, președintele clubului Gambit Huși, organizatorul turneului.
Toți copiii au primit diplome, răcoritoare și pizza. Au existat o serie de premii pentru toți participanșii, de la cupe, medalii, treninguri, ceasuri șah, tricouri, până la diferite materiale promoționale, precum genți, rucsac, pix, agende, umbrele.
Competiția face parte dintr-un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui, în cadrul programului „România în mișcare”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un vasluian, pericol public pe drumurile județului! A fost prins la volan beat criță, fără a deține permis și conducând o mașină neînmatriculată!

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reţinut un bărbat din comuna Gârceni, județul Vaslui, …

Un bărbat din Dumești a fost reținut de polițiști, după ce l-a atacat pe un romașcan cu briceagul

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat din comuna Dumești, județul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *