vineri , 25 septembrie 2020, 22:52
Home / Local / Actualitate / Tânăr condamnat la închisoare în Franța și Germania, depistat la controlul de frontieră

Tânăr condamnat la închisoare în Franța și Germania, depistat la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cetățean R. Moldova, căutat de autoritățile din Franța și Germania, care avea de executat pedepse privative de libertate în ambele state, pentru săvârşirea infracţiunii de jaf armat.
În data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, ca pasager într-un microbuz, un cetățean din R. Moldova Simion N., în vârstă de 22 de ani.
La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului erau emise alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare şi predare sau extrădare, emise de autorităţile din Franța, la data de 18.07.2018 și Germania, la data de 09.07.2018, acesta având de executat pedepse privative de libertate de 15, respectiv, 10 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de jaf armat.
Tânărul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

În municipiul Vaslui sunt disponibile peste 270 de locuri de muncă! Iată care este oferta în întreg județul!

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 24.09.2020 Agenţia  Locală Vaslui, str Spiru Haret,  nr.5, Telefon …

Încă 20 de clase din 10 școli au intrat în sistem de învățare online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a aprobat suspendarea cursurilor şcolare organizate în modalitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *