luni , 21 septembrie 2020, 10:33
Home / Local / Actualitate / Copiii cu cerințe speciale, în atenția CJRAE Vaslui

Copiii cu cerințe speciale, în atenția CJRAE Vaslui


Sub genericul ”Toți copiii sunt speciali”, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Vaslui derulează un proiect, cu ajutorul căruia 24 de cadre didactice își vor îmbunătăți competențele didactice în domeniul integrării copiilor cu cerințe educative speciale (CES).
Timp de 17 luni, dascălii implicați vor participa la o serie de cursuri de formare în Spania și Malta, pentru dezvoltarea competențelor de lucru cu copiii cu CES și punerea lor în practică.
”Ne dorim o mai bună integrare a copiilor în cadrul învățământului de masă și cel special. De asemenea, avem în vedere dobândirea și dezvoltarea abilităților de lucru cu elevii cu nevoie speciale și dezvoltarea capacității acestor de a asimila noi cunoștințe și de a socializa. Intenționăm cu ajutorul acestui proiect să creăm o coeziune între specialiști și o viziune unitară cu privire la implementarea practicilor incluzive”, a spus Daniela Laic, directorul CJRAE Vaslui.
Proiectul are ca parteneri Liceul ”Nicolae Iorga” Negrești, CJRAE Vaslui, Școala ”Ion Creangă” Huși, Școala ”Vasile Alecsandri” Vaslui și Grădinița nr.3 Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *