sâmbătă , 26 septembrie 2020, 14:49
Home / Local / Actualitate / Ziua armatei în școli

Ziua armatei în școli


Cu prilejul sărbătorii Zilei Armatei României, Centrul Militar Judeţean (CMJ) Vaslui a desfăşurat în perioada 19-23 octombrie acţiuni intitulate ”Ziua Armatei României în şcoli”.
Evenimentul s-a desfășurat la Colegiul Naţional ”Gheorghe Roşca Codreanu” din municipiul Bârlad și la Colegiul Naţional ”Cuza Vodă” din municipiul Huşi.
Alături de personalul Biroului Informare-Recrutare, care a promovat cariera militară și oferta educațională a MApN, au fost prezenți la activități și militari participanţi la misiuni în teatrele de operaţii sau exerciţii internaţionale din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixtă ”General Alexandru Tell” Bârlad, Batalionului 202 Ap.CBRN (ID) ”General Gheorghe Teleman” Huși, precum și elevi ai Colegiului Militar Naţional ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc și studenţi ai Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” Sibiu.
Aceștia au stat de vorbă cu elevii, oferindu-le toate informațiile legate de oferta educațională de la cele trei colegii liceale militare.
”A fi militar este un mod de viaţă, în care se împletesc spiritul riguros, temperamentul dinamic, capacitatea de sacrificiu, pasiunea, tăria de caracter, dezvoltarea fizică armonioasă și capacitatea de efort”, precizează reprezentanții CMJ Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Mesajul unui tânăr din noua generație de politicieni vasluieni: „Îmi pasă de județul meu”

”Stimați prieteni, Dragă GENERAȚIE, Mai este o zi și campania electorală se va încheia. O …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *