luni , 21 septembrie 2020, 12:35
Home / Local / Actualitate / Traficant de motorină, depistat la controlul de frontieră

Traficant de motorină, depistat la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat cu dublă cetățenie, bulgară și R. Moldova, care a încercat să introducă ilegal în ţară 245 l de motorină.
În data de 24 octombrie a.c, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară un bărbat S.A., în vârstă de 57 de ani, cu dublă cetățenie bulgară și R. Moldova, la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor marca Mercedes și o semiremorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă în diferite locuri ale semiremorcii, într-un rezervor suplimentar artizanal și în rezervorul pentru aditivi, cantitatea totală de 245 l motorină.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii întregii cantități de carburant descoperite, în valoare totală de 1.200 lei, sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, precum și indisponibilizarea automarfarului până la plata amenzii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *