joi , 22 octombrie 2020, 07:41
Home / Local / Actualitate / S-a urcat la volan deși avea dreptul de conducere suspendat

S-a urcat la volan deși avea dreptul de conducere suspendat


Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași au depistat în trafic un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule rutiere, deşi avea dreptul de conducere suspendat.

În data de 24 octombrie a.c, în jurul orei 12.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit în trafic, pentru control, pe DN 26, comunicația Bârlad-Galați, un ansamblu de vehicule rutiere format dintr-un microbuz marca Mercedes și o remorcă, ambele înmatriculate în România. Acest ansamblu de vehicule era condus de un cetățean român Alexandru P., în vârstă de 23 de ani.
Bărbatul în cauză nu a prezentat la controlul de frontieră permisul de conducere, fapt pentru care lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, constatând că acesta are suspendat dreptul de a conduce, pentru săvârşirea unor abateri la regimul circulaţiei.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *