duminică , 20 septembrie 2020, 17:29
Home / Local / Actualitate / PERSOANĂ CU IDENTITATE NECUNOSCUTĂ

PERSOANĂ CU IDENTITATE NECUNOSCUTĂ


Polițiștii de investigații criminale desfășoară activități pentru stabilirea identității unei femei care a fost găsită în stare de inconștiență, pe raza municipiului Bârlad.
În ziua de 17 septembrie a.c., pe strada Republicii din municipiului Bârlad a fost găsită o femeie, în stare de inconștiență. Aceasta nu avea niciun document de identitate asupra sa.
Femeia a fost transportată la spital unde a fost diagnosticată cu accident vascular, în prezent aflându-se în stare de comă.
Semnalmente: înălțime 1.55 m, constituție astenică, păr grizonat, ochi verzi, dentiție lipsă. La mâna dreaptă a prezentat anterior o fractură. Vârsta acesteia a fost estimată ca fiind între 65 și 70 de ani.
Obiecte de vestimentație: sacou vișiniu cu buzunare laterale, fără nasturi și pantaloni de culoare gri închis.
Persoanele care pot furniza informaţii în vederea stabilirii identității femeii, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *