sâmbătă , 24 octombrie 2020, 13:28
Home / Local / Actualitate / Vasluian reținut pentru infracțiuni rutiere

Vasluian reținut pentru infracțiuni rutiere


Polițiștii Biroului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 26 de ani, din comuna Gîrceni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și vătămare corporală din culpă.
În seara de 21 octombrie a.c., bărbatul, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, s-a deplasat cu un autoturism pe raza comunei Gîrceni. La un moment dat, pe D.J. 159, într-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și a lipsei de experiență, acesta a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei fântâni. În urma impactului, un minor în vârstă de 8 ani, care se afla în zona fântânii, a suferit vătămări corporale.
După producerea accidentului, bărbatul a părăsit locul evenimentului fără a anunța organele de poliție.
Ieri, polițiștii rutieri l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *