duminică , 27 septembrie 2020, 06:17
Home / Sport / Cea mai mare cupă europeană de Taekwon-do începe mâine la Sala Transilvania

Cea mai mare cupă europeană de Taekwon-do începe mâine la Sala Transilvania


Sibiul devine în perioada 25-28 octombrie capitala Taekwon-do-ului european. Delegaţii sportive din 28 de state europene vin la Sibiu pentru a lua parte la cea mai mare cupă europeană din toate timpurile, competiție care va avea loc în Sala Transilvania. Cu un număr record de participanţi înscrişi, peste 1350, Cupa Europei la Taekwon-do ITF se anunţă un eveniment grandios.
Evenimentul va debuta pe 25 octombrie, când la Sibiu își ia startul Cupa Internaţională de Taekwon-do ITF pentru Copii şi Cadeţi, care se întinde pe parcursul a două zile. Main-eventul competiției, Cupa Europei la Taekwon-do ITF pentru juniori şi seniori, se va desfășura între 26-28 octombrie.
articipanţii au început deja să sosească în Sibiu şi să se pregătească de competiţiile de tull şi luptă la care urmează să participe în zilele următoare. Campionii Europei din anii precedenți și campionii mondiali recent desemnați la Cupa Mondială desfășurată la Sydney, Australia, vin la Sibiu deciși să cucerească noi medalii. Mai mult, şi-au anunţat participarea la eveniment şi personalităţi marcante din lumea Taekwon-do-ului european şi mondial, nume sonore precum Master Wim Bos (Italia), Katya si Oleg Solovey (Ucraina), Jurek Jedut (Polonia), care au mai vizitat Sibiul cu ocazia Stagiilor internaţionale de Taekwon-do ITF susţinute începand cu 2013, la invitaţia PUMA Club Sibiu şi a Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *