vineri , 18 septembrie 2020, 22:41
Home / Local / Actualitate / Tânăr căutat de autoritățile din R. Moldova, depistat la controlul de frontieră

Tânăr căutat de autoritățile din R. Moldova, depistat la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat, căutat de autoritățile din R. Moldova pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără drept, sub influența băuturilor alcoolice, precum și de săvârşirea unor acte de huliganism.
În data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a ieși din țară, ca pasager într-un microbuz marca Ford, cetățeanul din R. Moldova Andrei P., în vârstă de 23 de ani.
La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că, pe numele tânărului era emisă o alertă Interpol, emisă de autoritățile din R. Moldova, acesta find căutat pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără drept, sub influența băuturilor alcoolice, precum și săvârşirea unor acte de huliganism.
Bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prima tranşă de vaccin antigripal de la Ministerul Sănătăţii a ajuns la Vaslui

Ministerul Sănătăţii a achizionat vaccinul antigripal pentru sezonul rece, iar prima tranşă de 330 de …

Gafa DSP Vaslui: Elevele cu Covid-19 nu sunt de la LMK Vaslui!

Elevele confirmate cu Covid-19 nu sunt de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Una dintre ele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *