miercuri , 30 septembrie 2020, 17:00
Home / Local / Actualitate / Hușana Huși este alături de profesoara Valeria Szekeres

Hușana Huși este alături de profesoara Valeria Szekeres


Echipa de fotbal Hușana Huși s-a alăturat inițiativei de sprijinire a profesoarei Valeria Szekeres, care luptă împotriva unei boli nemiloase. Acum, șansele sale la viață depind de o serie de tratamente medicale, care sunt destul de scumpe, neavând posibilități financiare pentru a le acoperi în totalitate.
De aceea, banii încasați donații de la meciul Hușana Huși și FC Vulturești, de duminică, 21 octombrie, vor ajunge la dascălul hușean.
”În aceste zile în care altruismul, bunătatea și grija față de aproapele sunt trecute în penumbră, în care calitățile de onoare, corectitudine, morală și bun simț sunt considerate desuete, iată că Dumnezeu prin voia Sa reușește să adune laolaltă o comunitate locală de altfel eterogenă, prin cazul medical al doamnei profesoare Valeria Sezkeres, despre care cu toții am aflat cu întristare. Finanțatori ai educației prin sport, Viacons Rutier este implicată în mod direct în comunitatea locală prin lucrurile minunate care se petrec la clubul Hușana Huși. Astfel, considerăm o datorie de onoare implicarea noastră prin intermediul evenimentului fotbalistic de la sfârșitul săptămânii, prin care dorim strângerea de fonduri necesare continuării tratamentului medical al doamnei profesoare Valeria Szekeres. Acolo unde este viață, este și speranță. Și suntem datori să luptăm și să sprijinim fiecare demers care face apel la bunăvoință, cu credința că lucrurile vor merge spre bine, spre însănătoșire pentru că societatea românească are nevoie de oameni de valoare”, a declarat Ioan Ciomaga, președintele de onoare al formației Hușana Huși.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cod Roșu de inundații în județul Vaslui!

Județul Vaslui se află sub avertizare COD ROȘU de inundații, până la ora 15:00. Ca …

S-a stins din viață profesorul Dan Ravaru!

Omul de cultură, neobositul publicist, pasionatul folclorist DAN RAVARU a plecat pe drumul fără întoarcere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *