joi , 1 octombrie 2020, 23:59
Home / Local / Actualitate / ”Integritatea în funcția publică”

”Integritatea în funcția publică”


Astăzi, în sala Mare a Consiliului Județean Vaslui, a avut loc seminarul ”Integritatea în funcția publică”.
Evenimentul, organizat de Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Vaslui, cu sprijinul Instituției Prefectului-județul Vaslui, a adunat reprezentanții structurilor teritoriale MAI, reprezentanții serviciilor deconcentrate și salariați ai Instituției Prefectului.
Comisarul de poliție, Cosmin Stângăcianu, șeful SJA Vaslui, a prezentat principalele activități de prevenire a corupției desfășurate de DGA în județ.
De asemenea, comisarul șef de poliție Dan Moldoveanu, de la Serviciul Prevenire DGA, a prezentat un material cu privire la colaborarea instituției cu organizațiile neguvernamentale și alte instituții în domeniul proiectelor educative, dar și care este rolul managerului în prevenirea corupției.
La întâlnire a fost prezent și Andrei Chiochiu, inspector de integritate în cadrul Agenției Naționale pentru Integritate (ANI), care a vorbit despre conflictul de interese și incompatibilități. Totodată s-a discutat și despre modul de completare a declarațiilor de avere și de interese, unde s-au întâmpinat o serie de probleme în completarea lor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui găzduiește în aceste zile Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice …

Părinții au dat năvală la o școală din Murgeni, crezând că le sunt testați și vaccinați copiii

O școală din orașul Murgeni a fost scena unei întâmplări rar întâlnite.  Părinții mai multor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *