duminică , 20 septembrie 2020, 13:17
Home / Sport / Zeci de copii au concurat la atletism

Zeci de copii au concurat la atletism


Stadionul Municipal a fost mai animat ca niciodată. Zeci de copii au umplut zona tribunei zero. Unii dintre ei au concurat la prima ediție a competiției ”Hai la atletism”, alții au făcut doar galerie.
Proiectul aparține profesorilor Dragoș Hăulică și Doina Crețu, de la catedra de atletism a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.
Cei doi dascăli au reușit să atragă în întrecerea atletică peste 100 de elevi de la clasele gimnaziale ale unor școli din Vaslui și comunele vecine.
Copiii au dovedit reale calități sportive, o parte dintre ei reprezentând o oportunitate de promovare în atletismul de performanță.
Aceștia au concurat la probele clasice de viteză și rezistență, cei mai buni fiind premiați cu diplome, medalii și cupe.
”A fost prima ediție, la care am avut peste 100 de concurenți. Este un început bun și ne dorim ca la viitoarea ediție să dublăm numărul de participanți, mai ales că nu au participat toate școlile din oraș. Printre concurenți am descoperit câțiva, care pot fi oricând aduși în sportul de performanță”, a spus Dragoș Hăulică, inițiatorul proiectului.
Competiția a marcat și împlinirea a 25 de ani de activitate a LPS Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *