marți , 11 decembrie 2018, 13:45
Home / Local / Actualitate / Prefectul, prezent la Conferința ”Administraţia publică la 100 de ani de la Marea Unire”

Prefectul, prezent la Conferința ”Administraţia publică la 100 de ani de la Marea Unire”


Prefectul Eduard-Andrei POPICA a participat, în această săptămână, la conferinţa ”Administraţia publică la 100 de ani de la Marea Unire”.
Evenimentul organizat la Alba Iulia a adunat reprezentanţi ai instituţiilor publice, autorităţi locale, reprezentanţi din mediul educaţional, istorici şi specialişti.
Temele conferinței au fost legate de contextul geopolitic al Marii Uniri, reformele administrative după 1918, politica economică a guvernelor României, statutul și rolul prefecturilor, poziția României în economia europeană, legislație și management administrativ, politicile publice din perspectivă diacronică.
”Conferința a avut drept scop dezvoltarea unei platforme de dezbateri, care să examineze și să pună în valoare adevărul istoric al Marii Uniri, evoluția administrației publice și reformele guvernării la o 100 de ani de la momentul unificării statului național român”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.
Conferința națională ”Administrația publică la 100 de ani de la Marea Unire” a reprezentat un bun prilej de discuție pe anumite proiecte de modernizare a țării și îmbunătățire a calității vieții fundamentate pe dialog.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Voluntarii de la ”Procopiu”, premiați de profesori

Membrii Clubului European de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui au marcat Ziua Internațională a Voluntariatului …

CJRAE Vaslui, implicată în proiectul Erasmus+ “All-Inclusive School”

Irecoop Emilia Romagna a găzduit partenerii italieni și străini implicați în Proiectul “All-Inclusive School” (KA2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *