marți , 11 decembrie 2018, 13:18
Home / Local / Actualitate / Misiuni ale jandarmilor din acest sfârșit de săptămână

Misiuni ale jandarmilor din acest sfârșit de săptămână


În perioada 12-15.10.2018, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui vor acţiona pe întreg teritoriul judeţului, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor.
Astfel, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările sportive care sunt programate pe raza județului, respectiv meciurile de fotbal din Liga a IV a și la meciul de handbal dintre echipele C.S.M. Vaslui și C.S.U. Galați, partidă care va avea loc Sâmbătă 13.10.2018, începând cu ora 18.00, la Sala Polivalentă din municipiul Vaslui.
Tot în acest weekend, cadre ale inspectoratului vor acționa, pentru prevenirea și combaterea fenomenului contravențional și infracțional, pe raza comunei Zorleni unde se va desfășura o manifestare cultural artistică și tradițională, prilejuită de Sărbătoarea Toamnei ediția a VIII-a.
În scopul prevenirii și descurajării producerii faptelor antisociale, în perioada de referință vor fi intensificate activitățile de patrulare în zonele cu activități ce implică public numeros.
Jandarmii vasluieni vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia sărbătoririi Sfintei Cuvioase Parascheva în zona lăcașelor de cult, pe timpul oficierii slujbelor religioase, precum și pe căile de acces către acestea, și în special la procesiunea care va avea loc Sâmbătă între orele 17:00 – 18:30 în municipiul Vaslui.
Pelerinajul cu icoana şi veşmântul Cuvioasei se va desfășura pe traseul: strada Traian – Biserica “Sf. Arhangheli Mihail și Gavril” – str. Donici – str. N. Iorga – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Centrul Civic – str. Ştefan cel Mare – Biserica „Sf. Ioan” – str. Traian – Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Voluntarii de la ”Procopiu”, premiați de profesori

Membrii Clubului European de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui au marcat Ziua Internațională a Voluntariatului …

CJRAE Vaslui, implicată în proiectul Erasmus+ “All-Inclusive School”

Irecoop Emilia Romagna a găzduit partenerii italieni și străini implicați în Proiectul “All-Inclusive School” (KA2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *