luni , 12 noiembrie 2018, 23:46
Home / Local / Actualitate / Vasluiul va găzdui o nouă Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți

Vasluiul va găzdui o nouă Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui organizează pe 19 octombrie, de la ora 9, o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți.
Evenimentul va fi găzduit în trei locații: sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională Vaslui, Cercul Militar Bârlad și Casa Armatei din Huși.
”Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt”, a declarat Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui.
La Bursă sunt invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se orienteze/ reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen lung şi mediu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Carte de identitate și permis de conducere false, descoperite la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit ascunse în …

INFRACȚIUNI RUTIERE CONSTATATE DE POLIȚIȘTII VASLUIENI

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane, depistate săptămâna trecută pe drumurile publice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *