duminică , 26 mai 2019, 12:13
Home / Local / Actualitate / Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentare

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentare


Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a Târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentare în cadrul standului României.
Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada 21-25 octombrie 2018, unde sunt așteptați peste 160 000 de vizitatori internaționali și 7 200 de expozanți din 105 țări participante. Organizat o dată la doi ani, competiția dezvăluie cele mai inovatoare produse alimentare prezentate de expozanții SIAL.

Participarea la acest eveniment reprezintă încă o oportunitate esențială de a câștiga vizibilitatea, de a construi contacte și de a identifica oportunități de dezvoltare pentru export.

Grupul de firme Safir va face cunoscută astfel rețeta de familie, care îi ajută să crească pui sănătoși și responsabili de peste 27 ani și să creeze preparate și semipreparate doar din carne pură și condimente naturale: gustul adevărat de pui, obținut doar din carne pură, cu poftă de viață și pasiune pentru lucrul bine făcut.

”Suntem bucuroși să vedem că produsele abatorului Safir, doar din carne pură, care respectă legislația actuală, fiind fără hormoni de creștere, fără făinuri de origine animală și fără aditivi alimentari sunt apreciate la export și că valorile care ne reprezintă sunt remarcate: ne preocupă în primul rând siguranța alimetară, investim continuu în dezvoltarea lanțului integrat și nu folosim tehnici de procesare ulterioară a cărnii, ea este neinjectată, de aceea garantăm siguranța maximă a produselor.” – declară Anca Obreja, responsabil comunicare.

Obiectivele declarate ale participării la acest târg sunt identificarea de noi parteneri de afaceri, consolidarea parteneriatelor existente și identificarea tendințelor pieței de profil.

De-a lungul anilor, Grupul de firme Safir și-a consolidat poziția pe piața de export, fiind un partener de încredere atât pentru importanți jucători din segmentul HoReCa, cât și pentru marile lanțuri de magazine internaționale prezente în România, datorită calității produselor și a investițiilor permanente în parteneriate durabile, noi tehnologii, diversificarea portofoliului de produse și extindere pe noi piețe de desfacere.

În prezent, peste 15 % din producția anuală Safir este exportată în țări precum Bulgaria, Malta, Italia, Estonia, Austria, Olanda, Cipru, Grecia, Germania, Georgia și Kosovo.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Filarmonica din Iași vine în Parcul Copou

Copoul vasluian se pregăteşte în această seară, de la ora 20, de un nou concert …

Ambulanță împotmolită în noroaie

Tragedie în comuna Delești, acolo unde un bărbat de 51 de ani a decedat, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *