vineri , 2 octombrie 2020, 01:07
Home / Local / Actualitate / Greva transportatorilor a lăsat școlile fără elevi

Greva transportatorilor a lăsat școlile fără elevi


Elevii navetiști nu au reușit să ajungă toți la cursuri. Greva transportatorilor i-a ținut acasă. În județ sunt peste 2.000 de elevi care fac zilnic naveta la școală.
În municipiul Vaslui, cele mai afectate au fost liceele ”Ștefan Procopiu” și ”Ion Mincu”, care au cei mai mulți elevi navetiști.
”Elevii care nu au ajuns la ore au primit absent în catalog, însă acestea vor fi motivate, ținând cont de situația ivită”, a spus Gabriela Plăcintă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui.
În privința cadrelor didactice navetiste, șefa învățământului vasluian a precizat că a avertizat conducerile unităților școlare din timp, pentru a lua măsuri, astfel încât cursurile să se desfășoare în condiții normale.
”Acolo unde s-a putut, s-a asigurat transport pentru profesorii care fac naveta, iar la școlile unde nu s-a reușit acest lucru, orele au fost suplinite cu dascălii locali”, a precizat Gabriela Plăcintă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui găzduiește în aceste zile Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice …

Părinții au dat năvală la o școală din Murgeni, crezând că le sunt testați și vaccinați copiii

O școală din orașul Murgeni a fost scena unei întâmplări rar întâlnite.  Părinții mai multor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *