duminică , 26 mai 2019, 11:34
Home / Sport / O cunoscută jurnalistă e pe podium la un sport din România: Vicecampioană la culturism!

O cunoscută jurnalistă e pe podium la un sport din România: Vicecampioană la culturism!


Omul de televiziune, Aurina Petrea-Știrbu, performează și în sport. De curând, cunoscuta jurnalistă din Vaslui a devenit vicecampioană național la culturism și fitness, competiție ce a avut loc la Sibiu.
”Să fii printre cei mai buni sportivi din țară deja e un câștig imens. Te poți numi învingător. Nu contează pe ce loc te-ai clasat”, a spus Aurina Petrea-Știrbu.
Această performanță îi dă încredere pentru viitoarele competiții.
”La culturism suntem ca o familie. Ne încurajăm între noi, atunci când suntem pe scenă, suntem mereu cu zâmbetul pe buze, iar când urcăm pe scenă, încercăm să dăm tot ce e mai bun, juriul fiind cel care desemnează. Pot spune ce e o luptă continuă cu mine însumi. Nu am adversari”, a completat Aurina.
Ea îi mulțumește soțului, Emilian Știrbu, care îi este și antrenor: ” El mă sprijină în tot ce fac. El este lângă mine atunci când mi-e greu. El îmi dă putere să merg mai departe și să fac față la tot. Rezultatul obținut este al lui. Merită toate aprecierile”.
Jurnalista recunoaște că de când a intrat în sportul de performanță la culturism, stilul ei de viață s-a schimbat total: ”Am ajuns la acest nivel datorită multor sacrificii. Am fost nevoită să renunț la dulciuri, să țin cont de un anumit program de antrenament, să ajung la timp la antrenamente, să am propriul program de nutriție, să am o anumită dietă. E un volum de muncă imens, însă nu îmi pare rău”.
Aurina Petrea-Știrbu are un sfat și pentru generațiile mai tinere: ”Îi îndemn să facă sport, să iubească mișcarea. În primul rând, fac asta pentru propria sănătate”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CSM FC Vaslui – FC Gârceni 2-1 (1-0)

FC Gârceni a fost învinsă de CSM FC Vaslui în ultimul minut al jocului, scor …

CSM Vaslui, premiată de FRH!

CSM Vaslui a fost premiată de Federația Română de Handbal, după ce a fost declarată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *