miercuri , 28 octombrie 2020, 09:54
Home / Local / Actualitate / Doi vasluieni au fost băgați la închisoare. Află de ce!

Doi vasluieni au fost băgați la închisoare. Află de ce!


Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au reţinut două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și violarea de domiciliu, respectiv furt calificat.
Pe 8 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția de Poliție Rurală 8 Iana au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 37 de ani, din Tomești, comuna Pogana, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.
Polițiștii au stabilit faptul că, în data de 06 octombrie a.c., acesta a pătruns fără drept într-o locuință de pe raza localității Tomești, de unde a luat un minor pe care l-a condus forțat lângă un imobil din localitate. Aici, prin amenințare, i-a sustras minorului suma de 300 de lei.
Bărbatul a fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore în ziua de 07 octombrie a.c., iar în data de 08 octombrie a.c. a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 zile.
Tot pe 8 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul de Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 16 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea a 6 infracțiuni de furt calificat.
Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada august – octombrie a.c., bărbatul a sustras din mai multe autovehicule de pe raza municipiului Bârlad bunuri și valori în cuantum de peste 2.500 lei.
Bărbatul a fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore în ziua de 07 octombrie a.c, iar în data de 08 octombrie a.c. a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Carte de identitate falsă și bijuterii nedeclarate, confiscate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Ciprian Trifan și Dan Marian sunt noii vicepreședinți ai CJ Vaslui

Ciprian Trifan (PSD) și Dan Marian (ALDE) sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean (CJ) Vaslui. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *