vineri , 18 septembrie 2020, 22:09
Home / Local / Actualitate / Peste 2.600 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite ascunse în plafonul dublu al unui microbuz

Peste 2.600 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite ascunse în plafonul dublu al unui microbuz


În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali a descoperit ascunse în scopul sustragerii de la controlul de frontieră în plafonul dublu al unui microbuz, 2.698 de pachete cu țigări de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român Petru H., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria.
La controlul amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport și persoanei, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă în spații special amenajate în plafonul dublu al mijlocului de transport, cantitatea totală de 2.698 de pachete cu țigări, de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.
Conform prevederilor legale, ţigările în valoare totală de 12.410 lei au fost reţinute în vederea confiscării, iar bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei și microbuzul în valoare de 13.800 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prima tranşă de vaccin antigripal de la Ministerul Sănătăţii a ajuns la Vaslui

Ministerul Sănătăţii a achizionat vaccinul antigripal pentru sezonul rece, iar prima tranşă de 330 de …

Gafa DSP Vaslui: Elevele cu Covid-19 nu sunt de la LMK Vaslui!

Elevele confirmate cu Covid-19 nu sunt de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Una dintre ele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *