sâmbătă , 24 octombrie 2020, 14:07
Home / Sport / Vasluian, în cursa pentru Mr. Univers la culturism

Vasluian, în cursa pentru Mr. Univers la culturism


Emilian Știrbu se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru participarea la concursul internațional de culturism ”Mr.Univers”, ce va avea loc pe 13 octombrie, în Italia.
Vasluianul are un moral bun înaintea puternicului concurs, după ce s-a clasat pe locul 2 la Trofeul Hercule, o competiție internațională de tradiție, care a avut loc la Băile Herculane și unde au concurat sportivi din România, Serbia, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia, Austria, Ucraina, Rusia.
”Am participat la categoria culturism seniori, +95 kg, internațional. Am fost singurul român din categorie. A fost foarte greu să rămân în kilogramele categoriei, pentru că drumul e lung, 600 km, și e foarte greu sa păstrezi kilogramele. Dar am reușit, m-am mobilizat între unguri și am reușit. Locul 2, la a patra participare consecutivă, reprezintă o performanță. Sunt foarte mulțumit de formă, evoluție și rezultat”, a spus Emilian Știrbu.
Înainte de participarea la Mr.Univers, în perioada 5-7 octombrie, lotul Vasluiului va fi prezent la Campionatul Național de fitness și culturism, juniori și master, de unde speră să revină cu titluri naționale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *