marți , 20 octombrie 2020, 00:09
Home / Local / Actualitate / PERFORMANŢĂ A UNUI POMPIER VASLUIAN LA ”JOCURILE EUROPENE ALE POLIȚIȘTILOR ȘI POMPIERILOR”, GIBRALTAR 2018

PERFORMANŢĂ A UNUI POMPIER VASLUIAN LA ”JOCURILE EUROPENE ALE POLIȚIȘTILOR ȘI POMPIERILOR”, GIBRALTAR 2018


Plt.adj.şef. Sorin Păduraru a înregistrat o nouă performanţă la o competiție internațională “Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor”, organizate în perioada 20-29 septembrie, Gibraltar, competiţie la care au participat peste 1500 sportivi din 27 țări. Colegul nostru a obținut patru medalii, din care 2 de argint și 2 de bronz .
Reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a concurat la categoria 44 – 49 ani şi s-a clasat pe locul II la proba de săritură în lungime, locul II la proba 100 4 x 100 m, locul III la proba 100 m plat și locul III la săritura în lungime.

Performanţa militarului nu este singulară, acesta reușind în cei 11 ani în care a participat, să se claseze de fiecare dată pe poziții fruntașe, reprezentând cu cinste unitatea, I.G.S.U. și Ministerul Afacerilor Interne.
Îl felicităm pe colegul nostru, plutonierul adjutant șef Păduraru Sorin, îi ținem pumnii în continuare, îi dorim sănătate, putere de muncă, și de ce nu, participarea la următoarea competiție ce se va desfășura anul viitor în orașul Chendgu din Republica Populară Chineză.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean intenționa să ajungă în Germania, utilizând un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Un moldovean a încercat să treacă granița cu permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *