miercuri , 23 septembrie 2020, 09:13
Home / Sport / Vasluiul, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Sydney

Vasluiul, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Sydney


Andra Larisa Ghețeu a întregit zestrea de medalii obținute de sportivii de la CS Liga de Est Vaslui la Cupa Mondială de la Sydney, Australia.
Vasluianca a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la proba spargeri forță senioare, devenind campioană mondială.
”Andra a avut o evoluție excelentă. Din 25 de sportivi care au concurat la această probă, ea a fost singura care a spart la tehnica de mână. La această probă sunt două tehnici: de mână și picior. Felicitări pentru performanța obținută”, a spus Mihai Hondru, antrenor federal și președintele CS Liga de Est.
După premiere, Andra Ghețeu nu și-a ascuns bucuria, împărtășind-o cu prietenii pe rețelele de socializare.
”Felicitări lui!!! Omul special de lângă mine! Omul care nu m a lăsat niciodată să cad, omul care m-a ridicat mereu atunci când am crezut că nu mai pot și omul care a crezut mereu în mine, chiar și atunci când nici eu nu mai credeam! Lui ii datorez astăzi totul! Mulțumesc Mihai Hondru. Mulțumesc sponsorilor care m-au ajutat să ajung aici. Nu în ultimul rând, le mulțumesc părinților mei, care mă iubesc atât de mult și investesc toată încrederea lor în mine! Vă iubesc!”, a scris medaliata cu aur.
Liga de Est a cucerit pentru România la Cupa Mondială de la Sydney trei medalii, din care două de aur și una de bronz, toate la seniori.
În afară de aurul Andrei Ghețeu, Adelina Alicia Mihai a obținut aur la proba de luptă individual, -68 kg, iar Mircea Hondru a urcat pe treapta a treia a podiumului la tehnici speciale individual.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *