marți , 22 septembrie 2020, 10:41
Home / Local / Actualitate / Urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră

Urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră


Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetățean din R. Moldova, pe numele căruia erau emise alerte de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare pentru săvârşirea infracţiunilor tâlhărie, imigrare ilegală și falsificare de documente de călătorie pe teritoriul Italiei.
La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa– I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, cetățeanul din R. Moldova Ion L., în vârstă de 42 de ani, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat in R. Moldova.
La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele bărbatului erau emise alerte de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emise de autorităţile din Italia, respectiv România, la începutul lunii august 2018, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiunilor de tâlhărie, imigrare ilegală și falsificare de documente de călătorie pe teritoriul Italiei.
Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Peste o mie de copii au primit ghiozdane complet echipate cu rechizite de la Episcopia Hușilor

Peste 1000 de elevi au fost, în aceste zile, beneficiarii ediției a III-a a programului …

FOTO/ Peste 70 de hectare de vegetație uscată făcută scrum la Lipovăț

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și echipaje …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *