marți , 22 septembrie 2020, 10:41
Home / Local / Actualitate / Romică Brunchi a lansat ”Cugetări de pe Facebook”

Romică Brunchi a lansat ”Cugetări de pe Facebook”


În cadrul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” a fost lansată cartea ”Cugetări de pe Facebook”, scrisă de Romică Brunchi.
Evenimentul a fost prefațat de Mihai Batog Bujeniță, care a salutat ideea vasluianului, precizând că ”în sfârșit avem un autor adevărat de carte umoristică”, avertizând că ”astfel de scriitori sunt din ce în ce mai puțini”.
”Romică Brunchi și ale sale Cugetări de pe Facebook provoacă celor doritori de umor elegant și fin acel suspin de ușurare, fiindcă, iată, pe o piață aflată, de mai multă vreme în mare lipsă de produse noi, calitatativ superioare, avem, în sfârșit, ce să admirăm”, a spus Mihai Batog Bujeniță.
Cartea este superb ilustrată de graficianul Costel Pătrășcan, care s-a arătat încântat de colaborarea cu Romică Brunchi.
Autorul a încheiat cu un moment muzical, alături de bunul său prieten, Cristi Hîncu, care au interpretat împreună câteva piese folk.
Toți cei prezenți nu i-au dat voie lui Romică Brunchi să plece acasă, până nu a acordat autografe pe prima sa apariție editorială umoristică.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Peste o mie de copii au primit ghiozdane complet echipate cu rechizite de la Episcopia Hușilor

Peste 1000 de elevi au fost, în aceste zile, beneficiarii ediției a III-a a programului …

FOTO/ Peste 70 de hectare de vegetație uscată făcută scrum la Lipovăț

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și echipaje …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *