joi , 1 octombrie 2020, 23:52
Home / Local / Actualitate / Week-end încărcat pentru jandarmii vasluieni

Week-end încărcat pentru jandarmii vasluieni


În acest weekend, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui vor acţiona pe întreg teritoriul judeţului, pentru ca evenimentele să se desfăşoare în cele mai bune condiţii în ceea ce priveşte ordinea şi liniştea publică.
Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la “Sărbătoarea Toamnei” care se va desfășura în municipiul Bârlad, precum și la manifestările prilejuite de “Zilele Recoltei”, sărbătoare care va avea loc în Piața Traian din municipiul Vaslui.
Pentru creșterea gradului de siguranță, vor fi intensificate măsurile de ordine publică și se vor desfășura acțiuni în cooperare cu poliţia, la misiunile de menţinere a ordinii publice, în sistem integrat, prin patrule mixte şi independente în oraşele Vaslui, Bârlad, Huşi, Negreşti şi Murgeni, precum şi prin patrule mixte intercomunale în mediul rural, cu precădere în zonele aglomerate și intens circulate.
De asemeni, lucrători din cadrul inspectoratului vor asigura măsurile de ordine publică la meciurile de fotbal din liga a IV-a dar și la parada de deschidere a fesivalului “Constantin Tănase”din municipiul Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui găzduiește în aceste zile Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice …

Părinții au dat năvală la o școală din Murgeni, crezând că le sunt testați și vaccinați copiii

O școală din orașul Murgeni a fost scena unei întâmplări rar întâlnite.  Părinții mai multor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *