duminică , 20 septembrie 2020, 10:17
Home / Local / Actualitate / Hoții de lemne subjugă bugetul primăriei Băcești

Hoții de lemne subjugă bugetul primăriei Băcești


Hoții de lemne din comuna Băcești dau mari bătăi de cap autorităților locale. Primăria s-a trezit cu un debit de peste 1,5 milioane de lei, din cauza amenzilor neîncasate de la aceștia.
”Am încercat să le punem propriri, dar n-avem pe ce! Am angajat și avocat, în speranța că vom recupera o parte din bani. Din păcate, nu prea ai ce să le iei. Nu au venituri”, afirmă primarul Horațiu Cărăușu, care s-a trezit cu o amendă de la Curtea de Conturi, pentru neîncasarea amenzilor.
Mulți localnici sunt prinși în pădurile Mitropoliei, din zona Băcești, iar atunci sunt amendați cu 4.000-5.000 de lei: ”Au fost perioade când erau amendați săptămânal, de aici crescând și valoarea amenzilor. Cu toate acestea, sunt de neoprit. Ar trebui făcut ceva în acest sens”.
Din debitul de 1,5 milioane de lei, 300.000 lei reprezintă valoarea amenzilor primite de o prostituată, cu domiciliul în Băcești.
”E plecată prin țară și nu avem de unde să o luăm, pentru a o determina să-și achite amenzile”, a mai spus Horațiu Cărăușu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *