sâmbătă , 24 octombrie 2020, 14:37
Home / Local / Actualitate / CJRAE Vaslui, implicată într-un proiect european

CJRAE Vaslui, implicată într-un proiect european


Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Vaslui derulează timp de un an proiectul ”The teacher as a change agent”, finanțat printr-un grant cu fonduri europene.
Proiectul, care se va finaliza pe 16 septembrie 2019, presupune participarea a două persoane din cadrul CJRAE Vaslui la cursul ”The Teacher as a change agent”, organizat în Norvegia, la Oslo, de către Newschool, în perioada 15-19 octombrie 2018.
”După întoarcerea de la curs vor fi derulate activități de diseminare destinate celor 63 de angajați ai Centrului, consilieri școlari, logopezi, profesori de sprijin și asistenți sociali. Prin acest proiect dorim să dezvoltăm abilitățile profesionale ale cadrelor didactice, în paralel cu armonizarea curriculumului, în vederea adaptării ofertei educaționale la particularitățile psiho-individuale a copiilor cu nevoi speciale”, a spus Daniela Laic, directorul CJRAE Vaslui.
Prin participarea la mobilitate, cursanții vor obține o serie de competențe, cum ar fi facilitare, întocmirea unui curriculum specific secolului 21, învățare bazată pe rezolvarea problemelor, povestire/capacitate narativă de expunere a unui scenariu, capacitate de a lua inițiativă, de a analiza și evalua, învățare prin colaborare, învățare din greșeli, oferire și primire de feedback.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *