miercuri , 23 septembrie 2020, 21:40
Home / Local / Actualitate / Caz tulburător în Miclești Nouă copii neglijați, scoși din familie

Caz tulburător în Miclești Nouă copii neglijați, scoși din familie


Nouă copii cu vârste cuprinse între 4 luni şi 16 ani, din comuna Micleşti, au fost scoşi din familie, pe baza unei ordonanţe preşedinţiale, după ce autorităţile au constatat că erau neglijaţi şi trăiau în condiții inumane.
Familia respectivă se afla în atenția autorităților de ani buni, mama alături de copii fiind în două rânduri internată într-un centru social după ce tatăl i-a alungat de acasă şi a dat foc locuinţei.
În ciuda comportamentului violent al tatălui şi a condiţiilor insalubre în care trăiau, copiii au fost lăsaţi de autorităţi să se întoarcă acasă.
Familia are zece copii, însă cea mai mare, o fată în vârstă de 18 ani, a părăsit locuința și trăieşte în concubinaj cu un tânăr din sat, având, deja, la rându-i un copil.
Tribunalul Vaslui a decis scoaterea în regim de urgenţă a celor nouă fraţi din familie. Şapte dintre aceştia au fost încredinţaţi unor asistenţi maternali profesionişti, iar doi dintre ei au fost internaţi într-un centru de protecţie al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Campanie de donare de sânge în Episcopia Hușilor

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Ignatie, în Episcopia Hușilor, a fost demarată o nouă campanie de …

Zăpodeni, cea mai mare dezvoltare din istoria comunei

Comuna Zăpodeni traversează o adevărată perioadă de înflorire cum nu s-a văzut nici pe timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *