miercuri , 23 septembrie 2020, 02:02
Home / Sport / LPS Vaslui, lideră la juniori II

LPS Vaslui, lideră la juniori II


Handbaliștii juniori II de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui sunt lideri în grupa zonală A. După două etape, jucătorii pregătiți de profesorul Liviu Gugleș au maximum de puncte.
În ultimul joc, vasluienii au trecut de LPS Suceava, în deplasare, scor 32-24 (14-9). Chiar dacă a controlat în totalitate jocul, LPS Vaslui s-a întrecut în ratări, făcându-l pe portarul oaspeților drept cel mai bun jucător de pe teren.
”Urmează derby-ul cu LPS Piatra Neamț, pe care dorim să-l câștigăm. Sper să nu mai facem atâtea greșeli în ofensivă și să ne mobilizăm exemplar, pentru a obține o nouă victorie, care va conta foarte mult în ierarhia calificării la turneul semifinal”, a spus Liviu Gugleș.
Pentru LPS Vaslui au evoluat Ionuț Tănase, David Hanțaru, Sorin Potorac (3), Darius Ungureanu, Octavian Popovici, Florin Ciurescu (1), Ștefan Oțel (3), Adrian Matei (12), Radu Hordilă (1), Iulian Artene, Ionuț Morărașu (3), Andrei Faur (9), Lucian Jigoreanu și Victor Toma. Răzvan Chiratcu nu a putut evolua din cauza unei accidentări suferite la antrenament.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *