duminică , 20 septembrie 2020, 12:55
Home / Local / Actualitate / Accesorii electronice ascunse și nedeclarate, în valoare de peste 30.000 lei, confiscate la Albiţa

Accesorii electronice ascunse și nedeclarate, în valoare de peste 30.000 lei, confiscate la Albiţa


Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, într-un autovehicul marca Mercedes Vito, bunuri în valoare totală de aproximativ 31.000 lei.
În ziua de 23 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a ieși din ţară, conducând un autovehicul marca Mercedes Vito, înmatriculat în Marea Britanie, cetățeanul român Dinis M., în vârstă de 27 de ani.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali descoperind ascunse și nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 24 tastaturi, 35 console „XBOX 360” și 255 huse pentru telefoane.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare de 30.900 lei și sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean a trecut înot Prutul, în speranța că își va găsi un loc de muncă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au depistat un bărbat din …

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *