duminică , 20 septembrie 2020, 10:06
Home / Local / Actualitate / ”Am tratat de sus adversarul!”

”Am tratat de sus adversarul!”


Chiar dacă CSM Vaslui a câștigat la 19 goluri diferență în fața CNOT Brașov, antrenorul Leonard Bibirig nu este mulțumit de jocul echipei sale.
Acesta susține că așteptările sale pentru primul joc din Divizia A erau altele.
”Realist, nu sunt mulțumit de jocul nostru, fiindcă așteptările mele sunt altele. Astăzi, jucătorii mei au încercat să iasă în evidență individual și nu prin jocul echipei”, a declarat Leonard Bibirig.
Antrenorul vasluienilor pune evoluția modestă din prima repriză pe tracul debutului de sezon și speră în evoluții ascendente în etapele următoare: ”Având în vedere că e prima etapă, emoțiile și-au spus cuvântul. După meciurile bune făcute la Bacău și la Focșani, a venit o primă repriză în fața celor de la Brașov nereușită din toate punctele de vedere. În repriza a doua, ușor-ușor am arătat cât de cât la ceea ce vrem să jucăm. În momentul de față, importantă este victoria. Sper ca pe parcurs, meciurile de acasă să le tratăm cu maximă seriozitate, pentru că în acest meci prima repriză am tratat-o cu superficialitate. Trebuie să recunoaștem, am tratat de sus adversarul, am intrat în jocul lor, dar în a doua repriză am reușit să ne revenim și să oferim un spectacol handbalistic”.
Bibirig le-a mulțumit și fanilor prezenți la Sală, iar prin evoluțiile viitoare speră să atragă din nou un public numeros la jocurile de handbal.
”Mulțumim publicului spectator pentru susținere și sperăm ca etapa următoare să avem mai mulți spectatori alături de noi”, a mai spus antrenorul CSM Vaslui.
Etapa următoare, sâmbătă, 29 septembrie, formația vasluiană va evolua acasă, cu CSM Botoșani.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …