duminică , 27 septembrie 2020, 05:37
Home / Local / Actualitate / Viacons Rutier Huși a impresionat la Congresul drumarilor

Viacons Rutier Huși a impresionat la Congresul drumarilor

Viacons Rutier Huși a participat alături de alte 100 de firme de construcții din toată România la cea de-a 15-a ediție a Congresului Național de Drumuri și Poduri.
Evenimentul s-a desfășurat la Iași și a fost organizat de Asociația Profesională de Drumuri și Poduri (APDP) din România.
Peste 500 de invitați și delegați din România, Republica Moldova, Polonia și Bulgaria au fost prezenți la manifestare, ediția din acest an având ca temă ”Un pas pentru drumuri sustenabile”.
Viacons Rutier Huși a impresionat la Congres, fiind una dintre firmele active atât la sesiune, cât și în cadrul expoziției.
“Vreau să spun că este o onoare pentru noi să reprezentăm județul Vaslui la acest Congres extrem de important, care reunește atât specialiști în domeniu, cadre universitare, cât și firme care execută lucrări de construcții în domeniul drumurilor și podurilor. Viacons Rutier Husi a însemnat, în cei 17 ani de existență, în jur de 100 km de drumuri modernizate în județul Vaslui, lucrări cu care ne mândrim. Am, personal, o dublă satisfacție, în aceste zile: participare la Congresul Drumarilor ca reprezentant al județului Vaslui, dar și satisfacția întâlnirii cu colegii alături de care am absolvit, în urmă cu 45 de ani, Liceul de Construcții din Iasi. Am auzit o vorbă care spunea că Biserica unește Cerul cu Pământul. Plecând de la această vorbă, pot spune că participăm astăzi la un congres care unește tot ce înseamnă mediu universitar, autorități, cu firmele care execută proiectele de infrastructură. Viacons Rutier a crescut bine și frumos în acești ani, avem 250 de angajați și 15 ingineri de primă clasă în domeniu, iar proiectele noastre sunt provocări pe care le ducem la bun sfârșit”, a spus ing. Ioan Ciomaga, directorul Viacons Rutier Huși.
Acesta a mai precizat că este oportună construirea autostrăzii A8, care să lege Iași de Târgu Mureș.
Directorul tehnic al societății, ing. Daniel Dobrea, a spus, la rândul său, că se simte onorat ca, la 10 ani de terminarea facultății de profil la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” Iași, să-și întâlnească atât foștii colegi, cât și foștii profesori, la un congres care va continua și în următoarele zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *