miercuri , 23 septembrie 2020, 01:35
Home / Local / Actualitate / Arestat pentru contrabandă cu țigări

Arestat pentru contrabandă cu țigări


Ieri, în urma unui control desfășurat de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, a fost oprită în trafic o autoutilitară încărcată cu țigarete de contrabandă. Față de șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Iași, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
În data de 19 septembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au oprit în trafic, pe raza satului Protopopești, din comuna Tăcuta, județul Vaslui o autoutilitară încărcată cu țigarete de contrabandă.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, însoțiți de un tehnician criminalist, care au preluat cercetările. Cu ocazia controlului s-a constatat faptul că în autovehicul se afla o cantitate de 550.000 țigarete, fără timbru de acciză și fără documente de proveniență.
Conducătorul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Iași, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, unde au fost continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete, precum și autoutilitara, au fost ridicate în vederea cercetării.
Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în data de 20 septembrie a.c., cu ocazia prezentării acestuia la Judecătoria Vaslui, s-a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând un ansamblu de vehicule fără a avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări în privinţa unui …

Un român a încercat să transporte în Moldova un utilaj furat din Belgia

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *